Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die gewond zijn geraakt en degenen die hun dierbaren en/of huis zijn kwijtgeraakt door de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Meer dan 6.000 mensen zijn omgekomen en duizenden mensen en dieren zitten vast onder het puin.

Er zijn al veel inzamelingsacties voor noodhulp in het leven geroepen. Wij willen namens onze collega’s van Animal Save Turkey jouw steun vragen voor de vele (zwerf)dieren die gewond zijn geraakt en dringend medische zorg nodig hebben.

Met jouw donatie kan een team van dierenartsen afreizen naar het getroffen gebied. Dieren kunnen naar veiligere oorden worden vervoerd en ook dieren zonder thuis kunnen worden opgevangen en verzorgd.

Alle steun is welkom!

Over Animal Save Turkey

Animal Save Turkey heeft jarenlange ervaring met het helpen van zwerfdieren en heeft vele connecties met lokale dierenhulporganisaties.

Nilgün is landelijke coördinator en is al lange tijd een gewaardeerd teamlid binnen Animal Save Movement. Zij weet als geen ander waar de fondsen het beste kunnen worden ingezet.

Recente artikelen

Teken het burgerinitiatief End The Slaughter Age

Teken het burgerinitiatief End The Slaughter Age

Het Europees burgerinitiatief End The Slaughter Age roept de Europese Commissie op te stoppen met subsidies voor de veehouderij en deze in te zetten voor de productie van plantaardige eiwitten en cellulaire landbouw zoals kweekvlees. Voor een wereld zonder...

Update over de hulp voor dieren in Turkije

Update over de hulp voor dieren in Turkije

Zo'n drie weken geleden deden we een noodoproep om donaties in te zamelen voor de dieren in de Turkse rampgebieden. Er is inmiddels een totaalbedrag van ruim 17.000 euro ingezameld! Het grootste gedeelte is via onze GoFundMe opgehaald, maar ook via onze website en...

Roep Haarlemse gemeenteraadsleden op met onze e-mailactie!

Roep Haarlemse gemeenteraadsleden op met onze e-mailactie!

Het is tijd voor een grootschalige e-mailcampagne! We gaan alle gemeenteraadsleden van Haarlem oproepen om de Plant Based Treaty te ondertekenen. Haarlem is de eerste gemeente ter wereld die vleesreclame in de openbare ruimte verbiedt. De Plant Based Treaty sluit daar...