Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die gewond zijn geraakt en degenen die hun dierbaren en/of huis zijn kwijtgeraakt door de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Meer dan 6.000 mensen zijn omgekomen en duizenden mensen en dieren zitten vast onder het puin.

Er zijn al veel inzamelingsacties voor noodhulp in het leven geroepen. Wij willen namens onze collega’s van Animal Save Turkey jouw steun vragen voor de vele (zwerf)dieren die gewond zijn geraakt en dringend medische zorg nodig hebben.

Met jouw donatie kan een team van dierenartsen afreizen naar het getroffen gebied. Dieren kunnen naar veiligere oorden worden vervoerd en ook dieren zonder thuis kunnen worden opgevangen en verzorgd.

Alle steun is welkom!

Over Animal Save Turkey

Animal Save Turkey heeft jarenlange ervaring met het helpen van zwerfdieren en heeft vele connecties met lokale dierenhulporganisaties.

Nilgün is landelijke coördinator en is al lange tijd een gewaardeerd teamlid binnen Animal Save Movement. Zij weet als geen ander waar de fondsen het beste kunnen worden ingezet.

Recente artikelen

Melanie Joy komt naar Nederland!

Melanie Joy komt naar Nederland!

Geef je activisme een boost tijdens onze allereerste Save Academy vol workshops met niemand minder dan Melanie Joy! We heten je van harte welkom om op zaterdag 20 april te komen genieten van twee interactieve workshops, samenzijn met gelijkgestemden en een heerlijke...

Amsterdam ondertekent de Plant Based Treaty

Amsterdam ondertekent de Plant Based Treaty

Breaking news! Amsterdam ondertekent als eerste Nederlandse gemeente en eerste hoofdstad binnen de EU de Plant Based Treaty. Met de ondertekening geeft Amsterdam een krachtig signaal af voor het belang van de eiwittransitie. Hiermee onderschrijft onze hoofdstad de...

De eerste communitydag van 2024 is een feit!

De eerste communitydag van 2024 is een feit!

Om het jaar goed in te luiden hebben wij meteen in de start van het nieuwe jaar een communitydag georganiseerd. We konden terecht bij sanctuary het Wijland, waar we met zijn allen gezellig gingen potlucken. De lekkerste salades, pasta's, cakes, taarten, toastjes en...