Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die gewond zijn geraakt en degenen die hun dierbaren en/of huis zijn kwijtgeraakt door de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Meer dan 6.000 mensen zijn omgekomen en duizenden mensen en dieren zitten vast onder het puin.

Er zijn al veel inzamelingsacties voor noodhulp in het leven geroepen. Wij willen namens onze collega’s van Animal Save Turkey jouw steun vragen voor de vele (zwerf)dieren die gewond zijn geraakt en dringend medische zorg nodig hebben.

Met jouw donatie kan een team van dierenartsen afreizen naar het getroffen gebied. Dieren kunnen naar veiligere oorden worden vervoerd en ook dieren zonder thuis kunnen worden opgevangen en verzorgd.

Alle steun is welkom!

Over Animal Save Turkey

Animal Save Turkey heeft jarenlange ervaring met het helpen van zwerfdieren en heeft vele connecties met lokale dierenhulporganisaties.

Nilgün is landelijke coördinator en is al lange tijd een gewaardeerd teamlid binnen Animal Save Movement. Zij weet als geen ander waar de fondsen het beste kunnen worden ingezet.

Recente artikelen

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

📢 Aarde boven winst! 📢 De klimaatcrisis is hier en nu. En bedreigt alles om ons heen. Droogte, hittegolven en overstromingen zorgen nu al voor grote verwoestingen met vele slachtoffers en dat zal in de toekomst alleen maar erger worden. De aarde met al haar bewoners...

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Voor onze evenementen hebben we dringend behoefte aan twee tenten om onze vrijwilligers en spullen te beschermen tegen regen, wind en zon. Help je mee?* Dit bedrag wordt niet live geüpdatet, maar zal met regelmaat worden bijgewerkt.Steun ons met een gift voor twee...

Melanie Joy komt naar Nederland!

Melanie Joy komt naar Nederland!

Geef je activisme een boost tijdens onze allereerste Save Academy vol workshops met niemand minder dan Melanie Joy! We heten je van harte welkom om op zaterdag 20 april te komen genieten van twee interactieve workshops, samenzijn met gelijkgestemden en een heerlijke...