Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die gewond zijn geraakt en degenen die hun dierbaren en/of huis zijn kwijtgeraakt door de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Meer dan 6.000 mensen zijn omgekomen en duizenden mensen en dieren zitten vast onder het puin.

Er zijn al veel inzamelingsacties voor noodhulp in het leven geroepen. Wij willen namens onze collega’s van Animal Save Turkey jouw steun vragen voor de vele (zwerf)dieren die gewond zijn geraakt en dringend medische zorg nodig hebben.

Met jouw donatie kan een team van dierenartsen afreizen naar het getroffen gebied. Dieren kunnen naar veiligere oorden worden vervoerd en ook dieren zonder thuis kunnen worden opgevangen en verzorgd.

Alle steun is welkom!

Over Animal Save Turkey

Animal Save Turkey heeft jarenlange ervaring met het helpen van zwerfdieren en heeft vele connecties met lokale dierenhulporganisaties.

Nilgün is landelijke coördinator en is al lange tijd een gewaardeerd teamlid binnen Animal Save Movement. Zij weet als geen ander waar de fondsen het beste kunnen worden ingezet.

Recente artikelen

Kom naar een vigil en help de dieren dubbel

Kom naar een vigil en help de dieren dubbel

“Ik wil al heel lang eens mee naar een actie, maar iets houdt me steeds tegen.” We horen deze opmerking vaak en voor iedereen die hem herkent hebben we goed nieuws: we hebben vanaf nu dat laatste zetje voor je. Want voor elke persoon die voor het eerst (of voor het...

‘Onder de beesten’ met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk

‘Onder de beesten’ met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk

The Green Shift, Animal Save Nederland en Partij voor de Dieren Groningen organiseren op vrijdag 14 juli een avond met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk over hun boek Onder de beesten. In Het Paleis in Groningen gaan we met hen in gesprek over de schokkende...