OVER ONS

 

Animal Save Nederland is een stichting en onderdeel van Animal Save Movement (voorheen The Save Movement), een internationaal netwerk van groepen mensen die actie ondernemen en aandacht vragen voor de dieren in de industrie.

Met verschillende acties creëren wij meer bewustwording en geven wij voorlichting.

Aandacht voor dieren

Zo staan wij dieren bij tijdens de laatste momenten van hun leven en proberen we – daar waar mogelijk – hen nog enige liefde en aandacht te geven. Wij geven deze individuen een gezicht door foto’s en video’s te maken en deze te delen met het bredere publiek.

Verder organiseren wij voorlichtingsacties op straat met video’s uit de dierindustrie of juist met vrolijke beelden van geredde dieren.

Bewustwording

Ons doel is om mensen bewust te maken van het leed dat schuilgaat achter het produceren van dierlijke producten zoals vlees, zuivel en eieren. Wij moedigen consumenten aan om te kiezen met hun hart en vanuit daar te kiezen voor een plantaardige levensstijl.

Community

Onze community is een grassroots beweging. Wij verwelkomen iedereen die onze missie wil steunen.
Al onze acties zijn vreedzaam en worden aangemeld bij de desbetreffende gemeente.

Wil je ook in actie komen voor de dieren, de planeet en de gezondheid van al haar bewoners? Je bent van harte welkom! Lees vooraf ook even onze Algemene Gedragsregels.

Om voor onze community een veilige setting te creëren hebben we een vertrouwenspersoon beschikbaar, voor als je het even moeilijk hebt om wat voor reden dan ook.

 

Met jouw donatie ondersteun je onze acties.
Voor de dieren.