Over ons

 

Animal Save Nederland is een stichting en onderdeel van Animal Save Movement (voorheen The Save Movement), een internationaal netwerk dat actie onderneemt en aandacht vraagt voor de dieren in de industrie.

Met verschillende acties creëren wij meer bewustwording en geven wij voorlichting.

Aandacht voor dieren

Zo staan wij dieren bij tijdens de laatste momenten van hun leven en proberen – daar waar mogelijk – hen nog enige liefde en aandacht te geven. Wij geven deze dieren een gezicht en een stem door foto’s en video’s te maken en deze te delen met het bredere publiek.

Verder organiseren wij voorlichtingsacties op straat met video’s uit de vee-industrie of juist met vrolijke beelden van geredde dieren.

Bewustwording

Ons doel is om mensen bewust te maken van het leed dat schuilgaat achter het produceren van dierlijke producten zoals vlees, zuivel en eieren. Wij moedigen consumenten aan om te kiezen met hun hart en vanuit daar te kiezen voor een plantaardige lifestyle.

Naast Animal Save zijn ook Climate Save en Health Save onderdeel van onze acties. Deze richten zich respectievelijk op de klimaatcrisis en de gezondsheidsaspecten van onze voeding.

Community

Onze community is een grassroots beweging. Wij verwelkomen iedereen die onze missie wil steunen.
Al onze acties zijn vreedzaam en worden aangemeld bij de desbetreffende gemeente.

Wil je ook in actie komen voor de dieren, de planeet en de gezondheid van al haar bewoners? Je bent van harte welkom!

Lees vooraf ook even onze Algemene Gedragsregels.

Vertrouwenspersoon

Om voor onze community een veilige setting te creëren, hebben we twee vertrouwenspersonen aangesteld bij wie je terecht kunt als je het even moeilijk hebt, om wat voor reden dan ook. Zij bieden je een luisterend oor en zijn een klankbord voor wat je op dat moment kwijt wilt.

Beiden zijn professionals, vegan en vrijwilligers binnen onze community - zij begrijpen als geen ander hoe bijvoorbeeld dierenleed je ineens even teveel kan worden.

Neem gerust met één van hen contact op. Gesprekken zijn uiteraard kosteloos.

Priya Sjambar
06 - 18 89 92 64
www.praktijkmensinbloei.nl

Annette van den Berg
06 - 18 60 72 11
www.effectieveintuitie.nl

Met jouw donatie ondersteun je onze acties.
Voor de dieren.