Doneren

 

Met jouw donatie ondersteun je onze acties. Voor de dieren.

Kies voor een eenmalige of een doorlopende donatie.

We zijn blij met elk bedrag!

Wil je bijdragen aan onze foodtruck crowdfunding? Klik dan hier.

 

Eenmalige donatie

Of vul een bedrag naar keuze in

Doorlopende donaties

Maandelijks doneren

Vul een bedrag naar keuze in

Jaarlijks doneren

Vul een bedrag naar keuze in

Voorwaarden doorlopende donaties

 

  • Je kiest zelf het bedrag.
  • Door het invullen en versturen van één van bovenstaande formulieren (Maandelijks Doneren of Jaarlijks Doneren) word je doorgeleid naar onze betaalprovider Mollie voor een eenmalige online betaling via iDEAL.
  • Met het afronden van deze betaling geef je automatisch de doorlopende machtiging af.
  • Hetzelfde bedrag wordt vervolgens maandelijks of jaarlijks afgeschreven door middel van een automatische incasso via Mollie. De eerste incasso vindt plaats één maand resp. één jaar na deze eerste online betaling.
  • Je kunt je machtiging op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@savemovement.nl.
  • Soms kan een intrekking een incasso kruisen, omdat de incasso reeds is klaargezet in het systeem van de betaalprovider. In dat geval kan het gebeuren dat er alsnog een bedrag van je rekening wordt afgeschreven. Geen paniek. Laat ons dit weten en we zorgen dat het bedrag binnen 10 werkdagen op je rekening wordt teruggestort. Gelieve dit niet zelf terug te laten boeken, omdat dit extra kosten voor ons met zich meebrengt.
  • Voor een soepele incassering verzoeken wij je vriendelijk om voor voldoende saldo te zorgen ten tijde van de geplande afschrijving. Incasso’s vinden wel gewoon plaats bij een ontoereikend saldo, echter indien dit niet binnen enkele dagen wordt aangevuld, wordt de incasso teruggedraaid. Dit brengt extra kosten voor ons mee en dat zou natuurlijk zonde zijn.
  • Hadden we je al bedankt voor je support? Dankjewel, mede namens de dieren!