TIPS VOOR PLANTAARDIGE INSPIRATIE

 

Wil je ook liever dierenleedvrij leven? Dan hebben we een aantal handige tips en interessante links voor je op een rij gezet!

 • Nederlandse Vereniging voor Veganisme
  Een uitstekende bron van informatie voor iedereen die willen beginnen met een vegan lifestyle. Hier vind je tips, informatie, recepten en weetjes. De Vegan Wiki bevat een enorme database aan producten die geschikt zijn voor veganisten.
 • VeganChallenge
  Tijdens deze gratis online challenge word je begeleid bij een maand plantaardig eten d.m.v. recepten, weekmenu’s, informatie, hulp en inspiratie. Je krijgt indien gewenst persoonlijk advies, je kunt vragen stellen en ze hebben een Facebookgroep voor deelnemers om ervaringen uit te wisselen. De site bevat ook een handige receptenzoeker om je te helpen bij het samenstellen van lekkere en eenvoudige plantaardige maaltijden.
 • Schijf For Life
  Optimale voeding, voor mens en milieu. Hier vind je alle info over voedingsstoffen, voorbeelden van dagmenu’s en heerlijke plantaardige recepten. De Schijf for Life is samengesteld door diëtisten.
  Laat je inspireren!
 • Wat eet je dan wel?
  Een blog vol leuke en praktische artikelen. Naast recepten kun je hier lezen over beauty, lifestyle, boeken, restaurants, DIY en veel meer. Handig zijn de overzichtspagina’s met Vegan in de Supermarkt. Wel zo makkelijk tijdens het boodschappen doen.
 • JOIN The Vegan Movement
  Het eigenzinnige platform waar je eerlijke, praktische informatie en inhoudelijke verdieping vindt over de vegan lifestyle. Tips en handvatten om jouw plantaardige levensstijl makkelijk te maken. Eens geen receptensite, maar veel achtergrondinformatie, interviews, columns, vegan places to be en nieuwe producten.

The Game Changers – Trailer

Leuk om te volgen

Leuk om te lezen

NL:

EN:

STEL ONS JE VRAAG

Be kind to every kind