HOE WORD IK VEGANIST?

Tips voor een plantaardig leven

Wil je ook graag dierenleedvrij leven? Dan hebben we een aantal tips voor je:

 • Nederlandse Vereniging voor Veganisme
  Een uitstekende bron van informatie voor iedereen die willen beginnen met een vegan lifestyle. Hier vind je tips, informatie, recepten en weetjes. De Vegan Wiki bevat een enorme database aan producten die geschikt zijn voor veganisten.
 • VeganChallenge
  Tijdens deze gratis online challenge word je begeleid bij een maand plantaardig eten d.m.v. recepten, weekmenu’s, informatie, hulp en inspiratie. Je krijgt indien gewenst persoonlijk advies, je kunt vragen stellen en ze hebben een Facebookgroep voor deelnemers om ervaringen uit te wisselen. De site bevat ook een handige receptenzoeker om je te helpen bij het samenstellen van lekkere en eenvoudige plantaardige maaltijden.
 • Wat eet je dan wel?
  Een blog vol leuke en praktische artikelen. Naast recepten kun je hier lezen over beauty, lifestyle, boeken, restaurants, DIY en veel meer. Handig zijn de overzichtspagina’s met Vegan in de Supermarkt. Wel zo makkelijk tijdens het boodschappen doen.
 • Seeds – Enjoy The Vegan Movement
  Een eigenzinnig platform waar je eerlijke, praktische informatie en inhoudelijke verdieping vindt over de vegan lifestyle. Tips en handvatten om jouw plantaardige levensstijl makkelijk te maken. Eens geen receptensite, maar veel achtergrondinformatie, interviews, columns, vegan places to be en nieuwe producten – van schoenen tot tassen en alles daartussenin.

The Game Changers – Trailer

Be kind to every kind