Leveringsvoorwaarden

 

Hieronder lees je de welbekende rechten en plichten, zoals wij die wettelijk verplicht zijn te vermelden. Deze regels zijn er om duidelijkheid te scheppen in de overeenkomst die je sluit op het moment dat je een internetbestelling doet. Geen ingewikkelde zinnen, tal van artikelnummers of kleine lettertjes. Gewoon heldere, begrijpelijke taal.

Prijzen en bezorgkosten

Alle prijzen zijn in euro’s per stuk exclusief eventuele bezorgkosten. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden, daaronder variëren de verzendkosten per artikel: dit wordt tijdens het afrekenproces automatisch berekend en getoond. Typefouten en prijswijzigingen kunnen zich ondanks grote zorgvuldigheid soms voordoen en zijn daarom voorbehouden, evenals technische storingen en/of mankementen.

Bestelling en betaling

Pas als je tijdens het bestelproces op ‘Bestelling plaatsen’ klikt worden de ordergegevens verzonden en komt de koopovereenkomst tot stand. Per e-mail ontvang je een orderbevestiging. Mocht je in deze orderbevestiging onverhoopt een onjuistheid ontdekken, neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Alle betalingen dienen vooraf te geschieden. Dit kan middels iDEAL of PayPal (powered by Mollie).

Levering en levertijden

Met het plaatsen van een internetbestelling verzoek je Animal Save Nederland de fysieke artikelen uit de order ter verzending aan te bieden bij een post-/vervoersbedrijf, aan te wijzen door Animal Save Nederland (onder normale omstandigheden zal dit PostNL zijn). Artikelen die door de brievenbus passen worden als brievenpost verzonden, grotere artikelen worden als basispakket met een Track & Trace-nummer verstuurd.

Animal Save Nederland streeft ernaar je bestelling binnen 3-5 werkdagen te leveren, doch uiterlijk binnen 30 dagen. Mocht het niet lukken om de bestelling tijdig te leveren, dan zul je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gesteld. Bij overschrijding van de uiterlijke leveringstermijn heb je de mogelijkheid de bestelling kosteloos te annuleren en zal de betreffende betaling zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na annulering, worden teruggestort.

Retourneren (herroepingsrecht)

Op je internetaankoop heb je een wettelijke zichttermijn van 14 dagen, geteld vanaf de datum dat je bestelling is afgeleverd. Indien je spijt hebt van je aankoop mag je deze zonder opgaaf van reden retourneren. Neem hiervoor binnen de zichttermijn contact met ons op. De kosten en het risico van deze retourzending zijn echter voor eigen rekening.

Uitzonderingen
De volgende items zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:
– mondkapjes
– tickets c.q. toegangsbewijzen voor evenementen (deze zijn wel overdraagbaar)

Alleen artikelen die onbeschadigd en ongebruikt zijn kunnen retour genomen worden; dit ter beoordeling van Animal Save Nederland. Voldoet de retourzending aan deze voorwaarden dan krijg je het aankoopbedrag inclusief eventuele betaalde bezorgkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort.

Privacy

Je e-mailadres wordt gebruikt om je te informeren over de bestelling, je overige gegevens worden door ons enkel gebruikt voor het correct uitvoeren van de opdracht. Lees hier ons volledige privacybeleid.

Slotbepalingen

Je doet zaken met Animal Save Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Stichting Save Movement the Netherlands onder nummer 70126275 en statutair gevestigd te Hilversum. Onze contactgegevens vind je hier. Op alle internetleveringen zijn deze Leveringsvoorwaarden evenals het Nederlands recht van toepassing. Animal Save Nederland behoudt zich het recht voor deze Leveringsvoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of aan te vullen.


Laatste wijziging: 13-7-2023
Geldig tot de eerstvolgende wijziging