Kom naar een vigil en help de dieren dubbel

11-08-2023 | Save/vigil

“Ik wil al heel lang eens mee naar een actie, maar iets houdt me steeds tegen.”

We horen deze opmerking vaak en voor iedereen die hem herkent hebben we goed nieuws: we hebben vanaf nu dat laatste zetje voor je.

Want voor elke persoon die voor het eerst (of voor het eerst sinds lange tijd) naar een vigil komt, maakt een anonieme donateur € 10 over aan Stichting Goedland!

Stichting Goedland zet zich op heel veel verschillende manieren in voor de dieren. Zo hebben zij zelf meerdere dieren onder hun hoede en zijn zij hard bezig met het verwezenlijken van een eigen sanctuary. Ook werken zij samen met verschillende bestaande sanctuaries en sporen zij kinderboerderijen aan tot een diervriendelijk beleid zodat er in Nederland steeds meer goede opvangplekken voor dieren zullen ontstaan.

Door je aan te sluiten bij een vigil help je de dieren dus eigenlijk twee keer: je geeft symbolisch alle dieren in de industrie een stem door voor hen actie te voeren en via de donatie steun je dieren die al gered zijn.

Dus breid je voornemen uit: “Ik wil al heel lang eens mee naar een actie. En dit is het moment!”

Wat is een vigil?

Buiten bij het slachthuis staan we de dieren bij tijdens de laatste momenten van hun leven. Waar mogelijk proberen we hen nog enige liefde en aandacht te geven.

Door aandacht te vragen voor hun situatie en door hun verhaal te delen middels foto- en videomateriaal, brengen wij het bredere publiek dichterbij de dieren.

Met een aantal slachthuizen hebben we afspraken waarbij we de tijd en ruimte krijgen om de dieren in de transportwagens te benaderen.

Meer lezen »

Recente artikelen

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

📢 Aarde boven winst! 📢 De klimaatcrisis is hier en nu. En bedreigt alles om ons heen. Droogte, hittegolven en overstromingen zorgen nu al voor grote verwoestingen met vele slachtoffers en dat zal in de toekomst alleen maar erger worden. De aarde met al haar bewoners...

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Voor onze evenementen hebben we dringend behoefte aan twee tenten om onze vrijwilligers en spullen te beschermen tegen regen, wind en zon. Help je mee?* Dit bedrag wordt niet live geüpdatet, maar zal met regelmaat worden bijgewerkt.Steun ons met een gift voor twee...

Melanie Joy komt naar Nederland!

Melanie Joy komt naar Nederland!

Geef je activisme een boost tijdens onze allereerste Save Academy vol workshops met niemand minder dan Melanie Joy! We heten je van harte welkom om op zaterdag 20 april te komen genieten van twee interactieve workshops, samenzijn met gelijkgestemden en een heerlijke...