Kom naar een vigil en help de dieren dubbel

11-08-2023 | Save/vigil

“Ik wil al heel lang eens mee naar een actie, maar iets houdt me steeds tegen.”

We horen deze opmerking vaak en voor iedereen die hem herkent hebben we goed nieuws: we hebben vanaf nu dat laatste zetje voor je.

Want voor elke persoon die voor het eerst (of voor het eerst sinds lange tijd) naar een vigil komt, maakt een anonieme donateur € 10 over aan Stichting Goedland!

Stichting Goedland zet zich op heel veel verschillende manieren in voor de dieren. Zo hebben zij zelf meerdere dieren onder hun hoede en zijn zij hard bezig met het verwezenlijken van een eigen sanctuary. Ook werken zij samen met verschillende bestaande sanctuaries en sporen zij kinderboerderijen aan tot een diervriendelijk beleid zodat er in Nederland steeds meer goede opvangplekken voor dieren zullen ontstaan.

Door je aan te sluiten bij een vigil help je de dieren dus eigenlijk twee keer: je geeft symbolisch alle dieren in de industrie een stem door voor hen actie te voeren en via de donatie steun je dieren die al gered zijn.

Dus breid je voornemen uit: “Ik wil al heel lang eens mee naar een actie. En dit is het moment!”

Wat is een vigil?

Buiten bij het slachthuis staan we de dieren bij tijdens de laatste momenten van hun leven. Waar mogelijk proberen we hen nog enige liefde en aandacht te geven.

Door aandacht te vragen voor hun situatie en door hun verhaal te delen middels foto- en videomateriaal, brengen wij het bredere publiek dichterbij de dieren.

Met een aantal slachthuizen hebben we afspraken waarbij we de tijd en ruimte krijgen om de dieren in de transportwagens te benaderen.

Meer lezen »

Recente artikelen

‘Onder de beesten’ met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk

‘Onder de beesten’ met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk

The Green Shift, Animal Save Nederland en Partij voor de Dieren Groningen organiseren op vrijdag 14 juli een avond met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk over hun boek Onder de beesten. In Het Paleis in Groningen gaan we met hen in gesprek over de schokkende...

Stop Octopus Farming – Teken onze petitie!

Stop Octopus Farming – Teken onze petitie!

Wellicht heb je het al eerder voorbij zien komen, maar graag brengen we je onze belangrijke petitie Stop Octopus Farming onder de aandacht. Het Spaanse bedrijf Nueva Pescanova heeft 65 miljoen euro geïnvesteerd in de bouw van 's werelds eerste commerciële...