Met trots kondigen wij de allereerste Nederlandse Vegan Kaasmarkt aan!

Op zondag 1 oktober 2023 vindt een uniek evenement plaats: het grootste assortiment plantaardige kaasalternatieven onder één dak! Georganiseerd door Animal Save Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Kom proeven, rondstruinen en ontdekken op de bijzondere locatie De LiK in Utrecht. Van 11:30 tot 17:30 uur kun je genieten van meer dan 100 verschillende soorten vegan kaas, aanverwante producten én interessante lezingen. Voor alle bezoekers inclusief kinderen is er een crea-tafel met leuke workshops. Dus neem gezellig je familie, vrienden en collega’s mee.

Of je nou een rasechte kaasliefhebber bent of een doorgewinterde veganist (of allebei!), dit evenement wil je niet missen!

 

Tickets

Entreetickets voor de kaasmarkt zijn op donatiebasis met een minimum van € 7,50 (voor NVV-leden € 5). Kun je meer missen dan is dat bedrag van harte welkom om de huurkosten te dekken. Mocht er na het evenement een bedrag over zijn, dan komt dit ten goede aan de doelstellingen van Animal Save Nederland en de NVV.

NVV-leden ontvangen de kortingscode in de ledennieuwsbrief.
Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Tickets zijn hier te bestellen.

 

Alles op een rijtje

Datum: zondag 1 oktober 2023
Tijd: 11.30 – 17.30 uur
Locatie: De LiK – Wolvenplein 27 – Utrecht
Entree: vanaf € 7,50 (€ 5,00 voor NVV-leden)
Tickets: savemovement.nl/tickets-vegan-kaasmarkt

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die deze dag willen assisteren, bijvoorbeeld als standvrijwilliger of als helpende hand met materialen klaarzetten. Aanmelden kan bij de NVV via deze link.

Wil je deelnemen als standhouder, mail dan naar amy@savemovement.nl.

 

Over De LiK

De LiK doet haar naam eer aan: het is een voormalige gevangenis, zelfs de oudste van Nederland. Het gebouw – dat dateert uit 1856 – is sinds 2014 niet meer in gebruik als penitentiaire inrichting en is nu omgetoverd tot evenementenlocatie.

Verspreid door de Expeditie, Kerk en Luchtplaats zullen verschillende stands en kraampjes staan. In de Gymzaal vinden de lezingen plaats.

De locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidetoilet aanwezig.

Info over parkeren en OV

Recente artikelen

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

📢 Aarde boven winst! 📢 De klimaatcrisis is hier en nu. En bedreigt alles om ons heen. Droogte, hittegolven en overstromingen zorgen nu al voor grote verwoestingen met vele slachtoffers en dat zal in de toekomst alleen maar erger worden. De aarde met al haar bewoners...

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Voor onze evenementen hebben we dringend behoefte aan twee tenten om onze vrijwilligers en spullen te beschermen tegen regen, wind en zon. Help je mee?* Dit bedrag wordt niet live geüpdatet, maar zal met regelmaat worden bijgewerkt.Steun ons met een gift voor twee...

Melanie Joy komt naar Nederland!

Melanie Joy komt naar Nederland!

Geef je activisme een boost tijdens onze allereerste Save Academy vol workshops met niemand minder dan Melanie Joy! We heten je van harte welkom om op zaterdag 20 april te komen genieten van twee interactieve workshops, samenzijn met gelijkgestemden en een heerlijke...