Met trots kondigen wij de allereerste Nederlandse Vegan Kaasmarkt aan!

Op zondag 1 oktober 2023 vindt een uniek evenement plaats: het grootste assortiment plantaardige kaasalternatieven onder één dak! Georganiseerd door Animal Save Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Kom proeven, rondstruinen en ontdekken op de bijzondere locatie De LiK in Utrecht. Van 11:30 tot 17:30 uur kun je genieten van meer dan 100 verschillende soorten vegan kaas, aanverwante producten én interessante lezingen. Voor alle bezoekers inclusief kinderen is er een crea-tafel met leuke workshops. Dus neem gezellig je familie, vrienden en collega’s mee.

Of je nou een rasechte kaasliefhebber bent of een doorgewinterde veganist (of allebei!), dit evenement wil je niet missen!

 

Tickets

Entreetickets voor de kaasmarkt zijn op donatiebasis met een minimum van € 7,50 (voor NVV-leden € 5). Kun je meer missen dan is dat bedrag van harte welkom om de huurkosten te dekken. Mocht er na het evenement een bedrag over zijn, dan komt dit ten goede aan de doelstellingen van Animal Save Nederland en de NVV.

NVV-leden ontvangen de kortingscode in de ledennieuwsbrief.
Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Tickets zijn hier te bestellen.

 

Alles op een rijtje

Datum: zondag 1 oktober 2023
Tijd: 11.30 – 17.30 uur
Locatie: De LiK – Wolvenplein 27 – Utrecht
Entree: vanaf € 7,50 (€ 5,00 voor NVV-leden)
Tickets: savemovement.nl/tickets-vegan-kaasmarkt

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die deze dag willen assisteren, bijvoorbeeld als standvrijwilliger of als helpende hand met materialen klaarzetten. Aanmelden kan bij de NVV via deze link.

Wil je deelnemen als standhouder, mail dan naar amy@savemovement.nl.

 

Over De LiK

De LiK doet haar naam eer aan: het is een voormalige gevangenis, zelfs de oudste van Nederland. Het gebouw – dat dateert uit 1856 – is sinds 2014 niet meer in gebruik als penitentiaire inrichting en is nu omgetoverd tot evenementenlocatie.

Verspreid door de Expeditie, Kerk en Luchtplaats zullen verschillende stands en kraampjes staan. In de Gymzaal vinden de lezingen plaats.

De locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidetoilet aanwezig.

Info over parkeren en OV

Recente artikelen

Op onze 6e verjaardag hebben we 6 levens gered

Op onze 6e verjaardag hebben we 6 levens gered

Vandaag 20 november bestaat onze Nederlandse stichting precies zes jaar. Deze dag stonden we de kippen bij tijdens onze Epe Chicken Save. Bij dit slachthuis krijgen we de tijd en ruimte om de dieren in de transportwagens te zien en op beeld vast te leggen. Hier worden...

Loop met ons mee tijdens de Klimaatmars!

Loop met ons mee tijdens de Klimaatmars!

Op zondag 12 november lopen wij mee met de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid, georganiseerd door de Klimaatcrisis Coalitie. De mars start om 13:00 uur op de Dam in Amsterdam en zal eindigen op het Museumplein met een podiumprogramma. Met een grote verscheidenheid...

Deze drie sprekers wil je niet missen!

Deze drie sprekers wil je niet missen!

Op zaterdag 28 oktober vieren wij het (inmiddels ruim) tweejarig bestaan van de Plant Based Treaty. Dat doen we met een geweldige line-up aan sprekers. Tobias Leenaert, Lenneke van Gaal en Steven George komen vertellen waarom het zo belangrijk is om voedselsystemen op...