Met trots kondigen wij de allereerste Nederlandse Vegan Kaasmarkt aan!

Op zondag 1 oktober 2023 vindt een uniek evenement plaats: het grootste assortiment plantaardige kaasalternatieven onder één dak! Georganiseerd door Animal Save Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Kom proeven, rondstruinen en ontdekken op de bijzondere locatie De LiK in Utrecht. Van 11:30 tot 17:30 uur kun je genieten van meer dan 100 verschillende soorten vegan kaas, aanverwante producten én interessante lezingen. Voor alle bezoekers inclusief kinderen is er een crea-tafel met leuke workshops. Dus neem gezellig je familie, vrienden en collega’s mee.

Of je nou een rasechte kaasliefhebber bent of een doorgewinterde veganist (of allebei!), dit evenement wil je niet missen!

 

Tickets

Entreetickets voor de kaasmarkt zijn op donatiebasis met een minimum van € 7,50 (voor NVV-leden € 5). Kun je meer missen dan is dat bedrag van harte welkom om de huurkosten te dekken. Mocht er na het evenement een bedrag over zijn, dan komt dit ten goede aan de doelstellingen van Animal Save Nederland en de NVV.

NVV-leden ontvangen de kortingscode in de ledennieuwsbrief.
Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Tickets zijn hier te bestellen.

 

Alles op een rijtje

Datum: zondag 1 oktober 2023
Tijd: 11.30 – 17.30 uur
Locatie: De LiK – Wolvenplein 27 – Utrecht
Entree: vanaf € 7,50 (€ 5,00 voor NVV-leden)
Tickets: savemovement.nl/tickets-vegan-kaasmarkt

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die deze dag willen assisteren, bijvoorbeeld als standvrijwilliger of als helpende hand met materialen klaarzetten. Aanmelden kan bij de NVV via deze link.

Wil je deelnemen als standhouder, mail dan naar amy@savemovement.nl.

 

Over De LiK

De LiK doet haar naam eer aan: het is een voormalige gevangenis, zelfs de oudste van Nederland. Het gebouw – dat dateert uit 1856 – is sinds 2014 niet meer in gebruik als penitentiaire inrichting en is nu omgetoverd tot evenementenlocatie.

Verspreid door de Expeditie, Kerk en Luchtplaats zullen verschillende stands en kraampjes staan. In de Gymzaal vinden de lezingen plaats.

Info over parkeren en OV

Recente artikelen

Stop Octopus Farming – Teken onze petitie!

Stop Octopus Farming – Teken onze petitie!

Wellicht heb je het al eerder voorbij zien komen, maar graag brengen we je onze belangrijke petitie Stop Octopus Farming onder de aandacht. Het Spaanse bedrijf Nueva Pescanova heeft 65 miljoen euro geïnvesteerd in de bouw van 's werelds eerste commerciële...

Webinar met Joseph Poore: De milieu-impact van voedsel verminderen

Webinar met Joseph Poore: De milieu-impact van voedsel verminderen

Meld je aan voor ons gratis webinar op woensdag 12 april 19:00 uur. Onderzoeker Joseph Poore (University of Oxford) zal zijn bevindingen delen over zijn onderzoek naar het verminderen van de negatieve milieu-impact van de wereldwijde voedselproductie. Ook zal hij...

Ei vervangen – hoe doe je dat?

Ei vervangen – hoe doe je dat?

In onze acties promoten wij een vegan levensstijl en dus een plantaardig eetpatroon. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk, plantaardig eten? Daarom delen wij af en toe wat handige tips. En met de Paasdagen voor de deur vind je hier tips om ei te vervangen. Fijne...