Melanie Joy komt naar Nederland!

11-04-2024 | Training

Geef je activisme een boost tijdens onze allereerste Save Academy vol workshops met niemand minder dan Melanie Joy!

We heten je van harte welkom om op zaterdag 20 april te komen genieten van twee interactieve workshops, samenzijn met gelijkgestemden en een heerlijke lunch.

Melanie Joy zal de volgende workshops verzorgen:

Communicatie en interpersoonlijke vaardigheden.
Hoe veganisten een burn-out kunnen voorkomen en ervan herstellen.

Door middel van duidelijke uitleg en begeleide oefensessies zal Melanie je helpen vaardigheden en competenties te ontwikkelen en uit te bouwen.

De workshops zullen in het Engels worden gegeven.

De Save Academy richt zich op zowel de beginnende als ervaren dierenrechtenactivist en heeft tot doel je uit te rusten met kennis en tools om een duurzame stem voor dieren te zijn.

Praktisch

Datum: zaterdag 20 april 2024
Tijd: 10:00 – 17:30 uur
Locatie: Bluebirds in the Backyard – Wijnstraat 153 Dordrecht
Tickets: savemovement.nl/save-academy

Entree inclusief plantaardige lunch: € 25.

Vanuit community oogpunt is er tevens een beperkt aantal tickets beschikbaar voor degenen voor wie dit tarief een belemmering vormt om te kunnen deelnemen: Kleine Beurs ticket € 7,50.

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan (m.u.v. ‘hulp’dieren). Laat ook geen dieren achter in de auto.

Over Melanie Joy

Melanie Joy is een Amerikaans sociaal psycholoog en auteur, vooral bekend als grondlegger van de term Carnisme. Melanie is de oprichter van de internationale organisatie Beyond Carnism en heeft diverse boeken gepubliceerd. Haar bestseller en bekroonde Why We Love Dogs, Eat Pigs, and Wear Cows is verschenen in 22 talen en de 10e jubileumeditie bevatte een nieuw voorwoord van Yuval Harari.

Melanie’s werk en onderzoek naar de onderdrukking van dieren en het effectief communiceren hierover is van groot belang voor iedereen die zich bezighoudt met het beëindigen van de uitbuiting van dieren.

Bezoek website

Recente artikelen

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

📢 Aarde boven winst! 📢 De klimaatcrisis is hier en nu. En bedreigt alles om ons heen. Droogte, hittegolven en overstromingen zorgen nu al voor grote verwoestingen met vele slachtoffers en dat zal in de toekomst alleen maar erger worden. De aarde met al haar bewoners...

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Voor onze evenementen hebben we dringend behoefte aan twee tenten om onze vrijwilligers en spullen te beschermen tegen regen, wind en zon. Help je mee?* Dit bedrag wordt niet live geüpdatet, maar zal met regelmaat worden bijgewerkt.Steun ons met een gift voor twee...

Amsterdam ondertekent de Plant Based Treaty

Amsterdam ondertekent de Plant Based Treaty

Breaking news! Amsterdam ondertekent als eerste Nederlandse gemeente en eerste hoofdstad binnen de EU de Plant Based Treaty. Met de ondertekening geeft Amsterdam een krachtig signaal af voor het belang van de eiwittransitie. Hiermee onderschrijft onze hoofdstad de...