We zijn ontzettend trots (en blij!) met deze blijk van waardering!

Met onze foodtruck – die de toepasselijke naam Food for Thought draagt – dingen we mee in de categorie ‘Beste vegan initiatief’.

Stem jij op ons? 🙂

Hoera, we zijn genomineerd voor een Vegan Award

De Food for Thought missie

Via ludieke acties brengen wij veganisme, dierenrechten en plantaardig eten onder de aandacht. Met (h)eerlijke maaltijden en snacks biedt Food for Thought letterlijk stof tot nadenken. Tegelijk promoten we de Plant Based Treaty om daarmee de verschuiving naar een plantaardig voedselsysteem te bevorderen.

Buy a meal, give a meal!
Middels verkoop genereren we inkomsten waarmee we gratis eten kunnen uitdelen om mensen overal kennis te kunnen laten maken met plantaardig voedsel. Zo stonden we vorige maand samen met vrijwilligers uit de hele wereld op de Bonn Climate Change Conference om gratis vegan hotdogs uit te delen aan de bezoekers en zo the ‘cow’ in the room aan te kaarten.

Foodtruck Bonn Climate Change Conference

We waren the talk of the town tijdens de Bonn Climate Change Conference

Stem

Wees niet alleen een stem voor de dieren, maar ook voor ons!

We zouden het tof vinden als je ons jouw stem geeft. Zo kunnen we nog meer mensen bereiken met onze boodschap. Stemmen kan tot en met 28 juli. Op zaterdag 3 september worden de awards uitgereikt tijdens de vegan beurs VeggieWorld in Houten.

Wij zijn erbij!

Mét foodtruck!

Foodtruck met blije gezichten

Recente artikelen

Kom naar een vigil en help de dieren dubbel

Kom naar een vigil en help de dieren dubbel

“Ik wil al heel lang eens mee naar een actie, maar iets houdt me steeds tegen.” We horen deze opmerking vaak en voor iedereen die hem herkent hebben we goed nieuws: we hebben vanaf nu dat laatste zetje voor je. Want voor elke persoon die voor het eerst (of voor het...

‘Onder de beesten’ met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk

‘Onder de beesten’ met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk

The Green Shift, Animal Save Nederland en Partij voor de Dieren Groningen organiseren op vrijdag 14 juli een avond met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk over hun boek Onder de beesten. In Het Paleis in Groningen gaan we met hen in gesprek over de schokkende...