Kom naar ons 3-daags outreach event mét workshop

Volgend weekend van 3 t/m 5 september staat Eindhoven in het teken van vegan outreach!

Vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag staan we op het 18 Septemberplein met een Save Square.

Zondag is er voorafgaand aan de Square een gratis outreach workshop, gegeven door Thomas. Er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus wees er snel bij door jezelf op ‘Gaan’ te zetten in het Facebook-evenement. Geen Facebook? Mail dan naar info@savemovement.nl.

Dierenrechten: heel natuurlijk

Over de workshop

Wil je graag een goede basis hebben voor je outreachgesprekken? Heb je nog geen ervaring met gesprekken over veganisme en heb je behoefte aan tips?
Kom dan naar de outreach workshop op zondag 5 september in Eindhoven!

In deze workshop zal Thomas bespreken hoe je een heldere boodschap over dierenrechten en veganisme kan overbrengen. Welke zaken zijn hierbij belangrijk, en welke juist niet? Welke woordkeuzes zijn het meest effectief voor een goede interpretatie van je boodschap?

Ook zullen we kijken hoe je een gesprek van begin tot eind kunt opbouwen, wanneer je een gesprek beter kunt afbreken en hoe je kan handelen in gesprekken met ‘vee’boeren.

Dierenrechten

Alles op een rijtje

Vrijdag 3 september:

Weekend Square Eindhoven part l
17:45 – 22:00 uur
Meer info in het Facebook-event

Zaterdag 4 september:

Weekend Square Eindhoven part II
12:45 – 16:30 uur
Meer info in het Facebook-event

Zondag 5 september:

Outreach workshop (gratis)
11:00 – 12:30 uur
Locatie: Vegan Heroes, Willemstraat 19 Eindhoven
Meer info en aanmelden in het Facebook-event

Weekend Square Eindhoven part III
12:45 – 16:30 uur
Meer info in het Facebook-event

Kom één dag of kom alle dagen, kijk wat in jouw agenda past!

Stoepkrijten

Is Eindhoven te ver weg voor je of zoek je een laagdrempeligere manier van activisme? Vrijdagavond 3 september is het ook Worldwide Vegan Chalking Night en wij organiseren in samenwerking met Vegan Student Association een stoepkrijtactie in Utrecht. Dus kom lekker je creatieve kant uitleven!

Recente artikelen

Melanie Joy komt naar Nederland!

Melanie Joy komt naar Nederland!

Geef je activisme een boost tijdens onze allereerste Save Academy vol workshops met niemand minder dan Melanie Joy! We heten je van harte welkom om op zaterdag 20 april te komen genieten van twee interactieve workshops, samenzijn met gelijkgestemden en een heerlijke...

Amsterdam ondertekent de Plant Based Treaty

Amsterdam ondertekent de Plant Based Treaty

Breaking news! Amsterdam ondertekent als eerste Nederlandse gemeente en eerste hoofdstad binnen de EU de Plant Based Treaty. Met de ondertekening geeft Amsterdam een krachtig signaal af voor het belang van de eiwittransitie. Hiermee onderschrijft onze hoofdstad de...

De eerste communitydag van 2024 is een feit!

De eerste communitydag van 2024 is een feit!

Om het jaar goed in te luiden hebben wij meteen in de start van het nieuwe jaar een communitydag georganiseerd. We konden terecht bij sanctuary het Wijland, waar we met zijn allen gezellig gingen potlucken. De lekkerste salades, pasta's, cakes, taarten, toastjes en...