Kom naar ons 3-daags outreach event mét workshop

Volgend weekend van 3 t/m 5 september staat Eindhoven in het teken van vegan outreach!

Vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag staan we op het 18 Septemberplein met een Save Square.

Zondag is er voorafgaand aan de Square een gratis outreach workshop, gegeven door Thomas. Er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus wees er snel bij door jezelf op ‘Gaan’ te zetten in het Facebook-evenement. Geen Facebook? Mail dan naar info@savemovement.nl.

Dierenrechten: heel natuurlijk

Over de workshop

Wil je graag een goede basis hebben voor je outreachgesprekken? Heb je nog geen ervaring met gesprekken over veganisme en heb je behoefte aan tips?
Kom dan naar de outreach workshop op zondag 5 september in Eindhoven!

In deze workshop zal Thomas bespreken hoe je een heldere boodschap over dierenrechten en veganisme kan overbrengen. Welke zaken zijn hierbij belangrijk, en welke juist niet? Welke woordkeuzes zijn het meest effectief voor een goede interpretatie van je boodschap?

Ook zullen we kijken hoe je een gesprek van begin tot eind kunt opbouwen, wanneer je een gesprek beter kunt afbreken en hoe je kan handelen in gesprekken met ‘vee’boeren.

Dierenrechten

Alles op een rijtje

Vrijdag 3 september:

Weekend Square Eindhoven part l
17:45 – 22:00 uur
Meer info in het Facebook-event

Zaterdag 4 september:

Weekend Square Eindhoven part II
12:45 – 16:30 uur
Meer info in het Facebook-event

Zondag 5 september:

Outreach workshop (gratis)
11:00 – 12:30 uur
Locatie: Vegan Heroes, Willemstraat 19 Eindhoven
Meer info en aanmelden in het Facebook-event

Weekend Square Eindhoven part III
12:45 – 16:30 uur
Meer info in het Facebook-event

Kom één dag of kom alle dagen, kijk wat in jouw agenda past!

Stoepkrijten

Is Eindhoven te ver weg voor je of zoek je een laagdrempeligere manier van activisme? Vrijdagavond 3 september is het ook Worldwide Vegan Chalking Night en wij organiseren in samenwerking met Vegan Student Association een stoepkrijtactie in Utrecht. Dus kom lekker je creatieve kant uitleven!

Recente artikelen

Animal Save Nederland bestaat 5 jaar én is nu een ANBI!

Animal Save Nederland bestaat 5 jaar én is nu een ANBI!

Vandaag, op 20 november, bestaat onze stichting precies 5 jaar. Wat ons betreft niet echt een reden voor een feestje - we hadden immers liever niet hoeven te bestaan - toch staan we graag even stil bij dit eerste lustrum. Dat doen we door samen te komen tijdens onze...

Doe mee met dit wereldwijde protest: The Fall of Fur

Doe mee met dit wereldwijde protest: The Fall of Fur

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseert CAFT (Coalition to Abolish the Fur Trade) een wereldwijd anti-bont weekend tegen LVMH, de Louis Vuitton groep en het overkoepelende bedrijf achter merken als Dior en Fendi. Er doen meer dan 20 steden in Europa en de VS...

Communitydag op 20 november

Communitydag op 20 november

Het is weer tijd voor een communitydag! Op zondag 20 november bestaat onze stichting precies 5 jaar en daarom organiseren we een communitydag voor iedereen die onze activiteiten een warm hart toedraagt. Ook als je nog nooit met een actie of evenement van ons hebt...