Kom naar ons 3-daags outreach event mét workshop

Volgend weekend van 3 t/m 5 september staat Eindhoven in het teken van vegan outreach!

Vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag staan we op het 18 Septemberplein met een Save Square.

Zondag is er voorafgaand aan de Square een gratis outreach workshop, gegeven door Thomas. Er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus wees er snel bij door jezelf op ‘Gaan’ te zetten in het Facebook-evenement. Geen Facebook? Mail dan naar info@savemovement.nl.

Dierenrechten: heel natuurlijk

Over de workshop

Wil je graag een goede basis hebben voor je outreachgesprekken? Heb je nog geen ervaring met gesprekken over veganisme en heb je behoefte aan tips?
Kom dan naar de outreach workshop op zondag 5 september in Eindhoven!

In deze workshop zal Thomas bespreken hoe je een heldere boodschap over dierenrechten en veganisme kan overbrengen. Welke zaken zijn hierbij belangrijk, en welke juist niet? Welke woordkeuzes zijn het meest effectief voor een goede interpretatie van je boodschap?

Ook zullen we kijken hoe je een gesprek van begin tot eind kunt opbouwen, wanneer je een gesprek beter kunt afbreken en hoe je kan handelen in gesprekken met ‘vee’boeren.

Dierenrechten

Alles op een rijtje

Vrijdag 3 september:

Weekend Square Eindhoven part l
17:45 – 22:00 uur
Meer info in het Facebook-event

Zaterdag 4 september:

Weekend Square Eindhoven part II
12:45 – 16:30 uur
Meer info in het Facebook-event

Zondag 5 september:

Outreach workshop (gratis)
11:00 – 12:30 uur
Locatie: Vegan Heroes, Willemstraat 19 Eindhoven
Meer info en aanmelden in het Facebook-event

Weekend Square Eindhoven part III
12:45 – 16:30 uur
Meer info in het Facebook-event

Kom één dag of kom alle dagen, kijk wat in jouw agenda past!

Stoepkrijten

Is Eindhoven te ver weg voor je of zoek je een laagdrempeligere manier van activisme? Vrijdagavond 3 september is het ook Worldwide Vegan Chalking Night en wij organiseren in samenwerking met Vegan Student Association een stoepkrijtactie in Utrecht. Dus kom lekker je creatieve kant uitleven!

Recente artikelen

Teken het burgerinitiatief End The Slaughter Age

Teken het burgerinitiatief End The Slaughter Age

Het Europees burgerinitiatief End The Slaughter Age roept de Europese Commissie op te stoppen met subsidies voor de veehouderij en deze in te zetten voor de productie van plantaardige eiwitten en cellulaire landbouw zoals kweekvlees. Voor een wereld zonder...

Update over de hulp voor dieren in Turkije

Update over de hulp voor dieren in Turkije

Zo'n drie weken geleden deden we een noodoproep om donaties in te zamelen voor de dieren in de Turkse rampgebieden. Er is inmiddels een totaalbedrag van ruim 17.000 euro ingezameld! Het grootste gedeelte is via onze GoFundMe opgehaald, maar ook via onze website en...

Help de dieren in Turkije na de aardbevingen

Help de dieren in Turkije na de aardbevingen

Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die gewond zijn geraakt en degenen die hun dierbaren en/of huis zijn kwijtgeraakt door de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Meer dan 6.000 mensen zijn omgekomen en duizenden mensen en dieren zitten vast onder...