Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseert CAFT (Coalition to Abolish the Fur Trade) een wereldwijd anti-bont weekend tegen LVMH, de Louis Vuitton groep en het overkoepelende bedrijf achter merken als Dior en Fendi. Er doen meer dan 20 steden in Europa en de VS mee. Animal Save Nederland sluit aan als mede-organisator voor de acties in Amsterdam.

Deze data zijn niet willekeurig gekozen: Black Friday, de drukste winkeldag van het jaar, en de navolgende drukke zaterdag. De precieze tijden zullen later worden gedeeld in het Facebook-evenement. Daar vind je ook alle updates over dit actieweekend.

LVMH is een miljardenbedrijf dat miljoenen vossen en nertsen de gaskamers in laat sturen of zelfs levend laat villen. Deze dieren hebben onze hulp hard nodig: kom in actie!

CAFT in actie in Amsterdam

De acties zullen vreedzaam en legaal zijn, met een verstorend karakter om zo een einde te kunnen maken aan de bontindustrie. Tot nu toe heeft CAFT een effectiviteitspercentage van 100%, wat betekent dat elke winkel die het doelwit was bontvrij is geworden; LVMH zal niet anders zijn!

Alle hulp is welkom. Of je nu een doorgewinterde activist bent of een newbie, kom meedoen! Met z’n allen kunnen we de bontindustrie voor eens en voor altijd neerhalen: The Fall of Fur.

Animal Liberation

Recente artikelen

Teken het burgerinitiatief End The Slaughter Age

Teken het burgerinitiatief End The Slaughter Age

Het Europees burgerinitiatief End The Slaughter Age roept de Europese Commissie op te stoppen met subsidies voor de veehouderij en deze in te zetten voor de productie van plantaardige eiwitten en cellulaire landbouw zoals kweekvlees. Voor een wereld zonder...

Update over de hulp voor dieren in Turkije

Update over de hulp voor dieren in Turkije

Zo'n drie weken geleden deden we een noodoproep om donaties in te zamelen voor de dieren in de Turkse rampgebieden. Er is inmiddels een totaalbedrag van ruim 17.000 euro ingezameld! Het grootste gedeelte is via onze GoFundMe opgehaald, maar ook via onze website en...

Help de dieren in Turkije na de aardbevingen

Help de dieren in Turkije na de aardbevingen

Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die gewond zijn geraakt en degenen die hun dierbaren en/of huis zijn kwijtgeraakt door de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Meer dan 6.000 mensen zijn omgekomen en duizenden mensen en dieren zitten vast onder...