Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseert CAFT (Coalition to Abolish the Fur Trade) een wereldwijd anti-bont weekend tegen LVMH, de Louis Vuitton groep en het overkoepelende bedrijf achter merken als Dior en Fendi. Er doen meer dan 20 steden in Europa en de VS mee. Animal Save Nederland sluit aan als mede-organisator voor de acties in Amsterdam.

Deze data zijn niet willekeurig gekozen: Black Friday, de drukste winkeldag van het jaar, en de navolgende drukke zaterdag. De precieze tijden zullen later worden gedeeld in het Facebook-evenement. Daar vind je ook alle updates over dit actieweekend.

LVMH is een miljardenbedrijf dat miljoenen vossen en nertsen de gaskamers in laat sturen of zelfs levend laat villen. Deze dieren hebben onze hulp hard nodig: kom in actie!

CAFT in actie in Amsterdam

De acties zullen vreedzaam en legaal zijn, met een verstorend karakter om zo een einde te kunnen maken aan de bontindustrie. Tot nu toe heeft CAFT een effectiviteitspercentage van 100%, wat betekent dat elke winkel die het doelwit was bontvrij is geworden; LVMH zal niet anders zijn!

Alle hulp is welkom. Of je nu een doorgewinterde activist bent of een newbie, kom meedoen! Met z’n allen kunnen we de bontindustrie voor eens en voor altijd neerhalen: The Fall of Fur.

Animal Liberation

Recente artikelen

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

Loop 31 mei ook mee met de Klimaatmars

📢 Aarde boven winst! 📢 De klimaatcrisis is hier en nu. En bedreigt alles om ons heen. Droogte, hittegolven en overstromingen zorgen nu al voor grote verwoestingen met vele slachtoffers en dat zal in de toekomst alleen maar erger worden. De aarde met al haar bewoners...

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Doneer nu voor Animal Save tenten!

Voor onze evenementen hebben we dringend behoefte aan twee tenten om onze vrijwilligers en spullen te beschermen tegen regen, wind en zon. Help je mee?* Dit bedrag wordt niet live geüpdatet, maar zal met regelmaat worden bijgewerkt.Steun ons met een gift voor twee...

Melanie Joy komt naar Nederland!

Melanie Joy komt naar Nederland!

Geef je activisme een boost tijdens onze allereerste Save Academy vol workshops met niemand minder dan Melanie Joy! We heten je van harte welkom om op zaterdag 20 april te komen genieten van twee interactieve workshops, samenzijn met gelijkgestemden en een heerlijke...