Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseert CAFT (Coalition to Abolish the Fur Trade) een wereldwijd anti-bont weekend tegen LVMH, de Louis Vuitton groep en het overkoepelende bedrijf achter merken als Dior en Fendi. Er doen meer dan 20 steden in Europa en de VS mee. Animal Save Nederland sluit aan als mede-organisator voor de acties in Amsterdam.

Deze data zijn niet willekeurig gekozen: Black Friday, de drukste winkeldag van het jaar, en de navolgende drukke zaterdag. De precieze tijden zullen later worden gedeeld in het Facebook-evenement. Daar vind je ook alle updates over dit actieweekend.

LVMH is een miljardenbedrijf dat miljoenen vossen en nertsen de gaskamers in laat sturen of zelfs levend laat villen. Deze dieren hebben onze hulp hard nodig: kom in actie!

CAFT in actie in Amsterdam

De acties zullen vreedzaam en legaal zijn, met een verstorend karakter om zo een einde te kunnen maken aan de bontindustrie. Tot nu toe heeft CAFT een effectiviteitspercentage van 100%, wat betekent dat elke winkel die het doelwit was bontvrij is geworden; LVMH zal niet anders zijn!

Alle hulp is welkom. Of je nu een doorgewinterde activist bent of een newbie, kom meedoen! Met z’n allen kunnen we de bontindustrie voor eens en voor altijd neerhalen: The Fall of Fur.

Animal Liberation

Recente artikelen

Kom naar een vigil en help de dieren dubbel

Kom naar een vigil en help de dieren dubbel

“Ik wil al heel lang eens mee naar een actie, maar iets houdt me steeds tegen.” We horen deze opmerking vaak en voor iedereen die hem herkent hebben we goed nieuws: we hebben vanaf nu dat laatste zetje voor je. Want voor elke persoon die voor het eerst (of voor het...

‘Onder de beesten’ met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk

‘Onder de beesten’ met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk

The Green Shift, Animal Save Nederland en Partij voor de Dieren Groningen organiseren op vrijdag 14 juli een avond met Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk over hun boek Onder de beesten. In Het Paleis in Groningen gaan we met hen in gesprek over de schokkende...