Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseert CAFT (Coalition to Abolish the Fur Trade) een wereldwijd anti-bont weekend tegen LVMH, de Louis Vuitton groep en het overkoepelende bedrijf achter merken als Dior en Fendi. Er doen meer dan 20 steden in Europa en de VS mee. Animal Save Nederland sluit aan als mede-organisator voor de acties in Amsterdam.

Deze data zijn niet willekeurig gekozen: Black Friday, de drukste winkeldag van het jaar, en de navolgende drukke zaterdag. De precieze tijden zullen later worden gedeeld in het Facebook-evenement. Daar vind je ook alle updates over dit actieweekend.

LVMH is een miljardenbedrijf dat miljoenen vossen en nertsen de gaskamers in laat sturen of zelfs levend laat villen. Deze dieren hebben onze hulp hard nodig: kom in actie!

CAFT in actie in Amsterdam

De acties zullen vreedzaam en legaal zijn, met een verstorend karakter om zo een einde te kunnen maken aan de bontindustrie. Tot nu toe heeft CAFT een effectiviteitspercentage van 100%, wat betekent dat elke winkel die het doelwit was bontvrij is geworden; LVMH zal niet anders zijn!

Alle hulp is welkom. Of je nu een doorgewinterde activist bent of een newbie, kom meedoen! Met z’n allen kunnen we de bontindustrie voor eens en voor altijd neerhalen: The Fall of Fur.

Animal Liberation

Recente artikelen

Animal Save Nederland bestaat 5 jaar én is nu een ANBI!

Animal Save Nederland bestaat 5 jaar én is nu een ANBI!

Vandaag, op 20 november, bestaat onze stichting precies 5 jaar. Wat ons betreft niet echt een reden voor een feestje - we hadden immers liever niet hoeven te bestaan - toch staan we graag even stil bij dit eerste lustrum. Dat doen we door samen te komen tijdens onze...

Communitydag op 20 november

Communitydag op 20 november

Het is weer tijd voor een communitydag! Op zondag 20 november bestaat onze stichting precies 5 jaar en daarom organiseren we een communitydag voor iedereen die onze activiteiten een warm hart toedraagt. Ook als je nog nooit met een actie of evenement van ons hebt...

Vertoning Milked in Nijmegen in Utrecht

Vertoning Milked in Nijmegen in Utrecht

Na succesvolle vertoningen in Rotterdam en Groningen komt Milked nu ook naar Nijmegen en Utrecht. Milked Nijmegen Op maandag 17 oktober organiseert Animal Save Nederland een screening van deze indrukwekkende film over de zuivelindustrie in LUX te Nijmegen. Dit keer in...